Paremminkin olisi toki voinut mennä, eheh. Nyt olen kyllä sitä mieltä, etten enää tälle tuomarille (Taru Torpström) mene toista kertaa. Sen verran kummallisia olivat hänen arvosteluidensa syyt - mm. liian nopeaa luoksetuloa (ei tosin meillä) sun muuta vastaavaa, siis mitä ihmettä, eihän sellainen voi olla mahdollistakaan... Jokatapauksessa, kokemusta saatiin ja osittain jäi ihan hyväkin fiilis. Tässä vielä tarkempia pisteitä:

Luoksepäästävyys: 10, ei mitään valittamista.
Paikallamakuu: 10, sama tässä, hieman vino maahanmeno tosin.
Seuraaminen kytkettynä: 0. Naurettavaa. Tämä oli oikeasti aivan naurettavaa! Koira oli pitkälti ihan muissa maailmoissa, jolkotteli vain vierelläni ja vilkaisi silloin tällöin hakien oikeaa paikkaa. Vasemmalle käännöksessä kompuroin ja melkein kävelin koiran päälle. Musta tästä olisi ansaittu edes pisteitä, mutta lisäksi tuomari väitti, että remmi olisi ollut kokoajan kireällä - no ei kyllä ollut, todellakaan, mutta minkäs teet. Tuomarin päätös.
Seuraaminen taluttimetta: 5. Sama linja jatkui, lähestulkoon täysin identtinen kopio edellisestä. Korkeampia pisteitä olisin kyllä odottanut tästäkin.. vaikka aivan kamalaa seuruuta se kyllä olikin!
Liikkeestä maahanmeno: 7, seuraaminen kusi ja maahanmeno oli hidas. Mutta jälleen kerran, odotin huomattavasti korkeampia pisteitä - ei se seuraaminen nyt noin huonoa ollut, ja maahanhan se meni muuten loistavasti, mutta hieman hitaasti.
Luoksetulo: 8½ - tästä olen ehkäpä kaikkein järkyttynein. En todellakaan tajua mikä meni väärin. Hieno paikalleenjääminen, luoksetulo hyvä (omaan makuuni tosin hieman hidas, rauhallinen laukka, mutta tuomari kehui vauhtia) ja eteentulo aivan loistava, samoin perusasento. Kymppiä mä odotin, vaan ei. Tuomari väitti vielä, että eteentulo oli liian tiivis. Koiran alaleuka kosketti mun jalkojani, se ei edes seisonut mun varpailla, eikä todellakaan törmännyt tai mitään. Ja väitti myös, että perusasento oli huolimaton. Sivustakatsojat kyllä sanoivat, että ihan suora se oli, sitä mieltä olin itsekin. Eikä ollut väljäkään.
Seisominen seuraamisen yhteydessä: 8. "Seisominen oli täydellinen, jäi ihan niille sijoilleen, mutta seuraaminen oli taas aika huonoa" - näin sanoi tuomari, ja ihan tottahan se oli.
Estehyppy: 8, annoin kuulemma vartaloavun. Katsojat eivät olleet tätä huomanneet, enkä mä itsekään, mutta tuomari sanoi näin. No, pitääpä tulevaisuudessa kiinnittää siihen huomiota...
Kokonaisvaikutus: 7½, aivan totta.

Eli siis III-palkinto ja 139 pistettä. En ole erityisen tyytyväinen, mutta en ihan pettynytkään. Oltiin siis tosiaan koko viikonloppu kaverillani Mantulla, oli hirveän hauskaa, kuvia saatte sitten myöhemmin valmistuvaan uudistettuun kuvagalleriaamme!

Mira ja Nuga