1208583.jpg


Hyvää uutta vuotta kaikille! Se on nyt sitten vuosi 2008 vierähtänyt jo melkein pari viikkoa sitten käyntiin, ja pian monet koirayhdistykset jatkavat toimintaansa talvitauon jälkeen. Mekin Nugan kanssa jatkamme ohjatuissa treeneissä näillä näkymin jo ensi kuussa, mutta nyt tyydymme vain kotiharjoitteluun. Agility ja haku taas alkanevat vasta keväällä.

Ensi kuussa olisi suunnitelmissa Joensuun Agilityurheilijoiden järjestämä tokokurssi, joka kestäisi suunnilleen huhtikuun lopulle saakka. Sinne olemme menossa siis riemulla, aina välillä pyörähdellään kisoissa "kokeilemassa onnea", josko se ykköstulos sieltä tipahtaisi ja pääsisimme siirtymään avoimeen luokkaan. Toivottavasti nyt tuolta kurssilta saisin hyviä vinkkejä jatkollekin. Avoimestakin olisi upeaa saada luokkanousuun vaadittava tulos jo tänä vuonna, kaikki liikkeethän ovat jo lähes kunnossa ja vain pientä hiomista vailla, mutten ota siitä minkäänlaisia paineita - kuten ei pitäisi alokasykkösestäkään, mutta minkäs teet, jos olet helposti stressaantuva ja kunnianhimoinen "mullekaikkihetinyt"-tyyppi.

Tässä kuussa on myös agilitytreenipäivä, jossa käydään kertailemassa vanhoja, jo opittuja asioita. Lopputalven ja alkukevään aikana kierretään myös parit epäviralliset agilitykisat ja möllitokokoe.

Hyviä ilmoja ja onnistuneita treenejä toivoen,

Mira ja Nuga.

PS. Kuten varmasti jo huomasittekin, meillä on ihan upouudet nettisivut ja treeniblog omalla domainilla! Toivottavasti meikäläisellä riittää intoa pidellä näitä pystyssä...