1469267.jpg

Juuri niin - saatte tuoreita treenikuviakin, sillä laitoin äitini kentän laidalle valokuvailemaan. Vuodatus kyllä luonnollisesti tappaa kuvien laadun, samoin kuin pienennys, mutta minkäs teet. Tässä nyt tosiaan jotain vireennostoleikkikuvia, joiden jälkeen otettiin luoksetulo, seuraamisia (+ leikkipalkka, jonka yhteydessä muutamia maahanmenoja ja seisomisia) ja sitten liikkeestä maahanmeno. Kaikki menivät ihan hyvin, tarkempia selityksiä alempana.

1469307.jpg

Luoksetulo - täydellinen! Tosin ensimmäisellä kerralla Nuga heitti itsensä suoraan sivulle, mutta käskin sen kuitenkin uudelleen eteen. Sitten otin toisen kerran ja tuli hyvin, kuten kuvistakin näkyy.

1469325.jpg

Ja seuraaminen, ei yhtään hassumpaa. Paikka oli oikein hyvä, hieman väljää ajoittain, mutta edistämisen kanssa ei ollut juurikaan ongelmia. Kontaktikin suurimmaksi osaksi hieno, mutta putoili muutaman kerran, ei kuitenkaan hirveän pahasti. Itseasiassa aika hyvää toimintaa!

1469337.jpg

Jäävästä maahanmenostakin löytyy kuva, jossa Nuga tosin ei ole ilmeeltään erityisen hemaiseva, mutta onpahan nyt kuitenkin. Eli tässä ei mitään kummallista, perushyvää: ensimmäisellä käskyllä ja varma paikallaolo. Otin avoimen malliin, eli palasin koiran taakse, ei mitään ongelmaa. Maahanmeno tosin oli hieman hidas edelleen, mutta en usko sen kaatavan koko liikettä.

Mira ja toko-Nuga